Magazin electrocasnice MADONA

Vânzări de electrocasnice la cele mai bune prețuri.

S.C. Madona M.R. S.R.L.

S.C. Madona M.R. S.R.L. este o societate comercială cu capital integral privat, înființată în anul 1991 și are ca obiectiv de activitate comercializarea de electrocasnice noi și second-hand, vitrine frigorifice, geamuri / uși noi și second-hand de termopan deosebite din IMPORT.

Oferim reparații pentru electrocasnice. Avem spre vânzare brichete de rumeguș tip RUF de stejar și fag, brichete cilindrice din lemn fara scoarță, carbune alb (brichete din resturi vegetale) și carbune COCS (amestec petrolier sau amestec cu melasă). De asemenea punem spre vânzare lemn de CER paletizat la 1,8 m steri și lemn de foc esență tare – fag paletizat la 1,8 m steri.

Punem la dispoziție servicii de vulcanizare pentru toate tipurile de autovehicule. Garantăm profesionalism cu echipament de ulimă generație la standarde pe măsură și personal cu experiență de peste 20 de ani. (situată pe DN7, la 500 m de la Manastirea Maria Radna pe partea dreaptă, spre Deva)

Reprezentăm o importantă societate cu activitate în Orașul Lipova, județul Arad și cu o experiență în relația cu consumatorii.

📍 Adresă: Lipova jud.Arad Strada Calea Timișorii nr.111

📞 Telefon: +40744 796 542

Adresa Facebook: https://www.facebook.com/MadonaMR

STAR, cardul tău de cumpărături de la Banca Transilvania

STAR Forte este cardul de cumpărături, cu o linie de credit generoasă, cu care poți cumpăra în 12 RATE fără dobândă și care îți aduce cumpărături câștigătoare. De fiecare dată, când folosești cardul la cumpărături, primești bani în puncte STAR pe card. 1 punct = 1 leu*Ce poti face cu punctele? Acestea sunt bani pe care îi poți cheltui în rețeaua magazinelor partenere STAR. Madona este unul dintre acestea.
12 RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ

Folosind cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, beneficiezi de 12 rate fara dobanda!

Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, platind cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen Bank! Poti cumpara in rate fara dobanda prin sistemul Multishop, rate cu dobanda 0%, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

Raiffeisen Bank Standard

Raiffeisen Bank Vodafone

Raiffeisen Bank Gold

Raiffeisen Bank World

Programul Rate fara dobanda este disponibil pentru orice plata efectuata prin cardurile de cumparaturi enumerate mai sus beneficiind de 12 RATE FARA DOBANDA

Uși și geamuri noi de termopan. Geamurile au 6 camere , 7 cm grosime, plasă antiinsecte , mâner și ornamente, import.

Usi de exterior-interior de termopan deosebite- IMPORT – second-hand cu prețuri începând de la 550 lei, rezistente, grele, ramforsate, cu închidere multipunct, cu ornamente și vitralii deosebite, cu locaș pentru corespondență, cu mânere, silduri și butuc ială cu 5 chei noi, dimensiuni aproximative plus/minus 10 cm: h=200 cm, l=90 cm. Avem și geamuri termopan second-hand deosebite.

Adresă site: https://madona.ro/categorie-produs/usi-ferestre/

Lemn de CER paletizat 1,8m steri, Lemn de foc esenta tare -fag paletizat 1,8m steri, Brichete RUF, Brichete cilindrice calitate A1 si fara scoarta

BRICHETE RUF: Umiditate 10-12%, Cenușă 0.23% SR ISO1171, Azot 0.27% STAS 6417, Clor 0.026% STAS 6364, Greutate Volumetrică 1.04 gr/cm3 SR 13190, Putere calorică 4028 kcal/kg SR ISO 1928.

Brichete cilindrice din lemn fara scoarta calitate superioara bax 10 kg. Brichete cilindrice calitate A1 din lemn (esenta tare) bax 10 kg

Adresă site: https://madona.ro/categorie-produs/peleti-brichete/

Vitrina frigorifica pentru mezeluri, profesionala, dezghetare automata, afisajul digital

Vitrinele noastre frigorifice va pun la dispozitie un geam curbat de calitate ce maximizeaza impulsul de cumparare.
Interiorul este confectionat din Inox de calitatea 1 si va ofera un spatiu larg de depozitare si prezentare a produselor dumneavoastra. Accesul in spatiul de depozitare se face prin usile din partea din spate.
Tot in spatele vitrinei, operatorul dispune de un blat din inox pe care se poate curata/desigila/taia produsele acestuia.
Spatiul de expunere este iluminat cu lampa led/neon, iar impreuna cu inoxul din care este confectionat aparatul frigorific afiseaza o imagine clara si ideala a produselor.

Pe partea de aprovizonare a vitrinei exista 2 usi culisante .

Adresă site: https://madona.ro/categorie-produs/frigorifice/vitrine-frigorifice/