Abatitor profesional Asskühl

lei10.000

Abatitor profesional Asskühl

lei10.000

Categorie:

Descriere

Racirea si congelarea alimentelor in abatitor este mai rapida si mai igienica, decat in cazul metodelor traditionale de congelare, se pot raci cantitati mari de alimente gatite, fara riscul contaminarii bacteriene.
Unele abatitoare pot scadea temperatura produselor de la 70°C pana la 3°C in aproximativ 90 de minute, asigurandu-se astfel incadrarea in normele de conformitate.
Pentru cantitatile mai mari de alimente, abatitoarele de mare capacitate sunt cea mai buna alegere, deoarece pot raci tone de alimente in mai puțin de 36 de ore
Pentru a face fata temperaturilor ridicate si utilizarii constante, abatitoarele folosesc compresoare puternice, care scad rapid temperatura interna a unitatii. Prin urmare de fiecare data cand aerul rece este eliberat, acesta este inlocuit rapid, pastrand produsele din interiorul abatitorului la o temperatura constanta, in siguranta.
Pentru a raci produsele in mod egal, si cat mai rapid, ventilatoarele cu viteza mare sufla aer rece uniform in intreaga unitate. Astfel ca aerul circula rapid in interiorul abatitorului, asigurand un flux continuu de aer rece in fiecare colt al acestuia.
Combinatia dintre un compresor puternic si un ventilator de mare viteza, este cea care asigura racirea/congelarea rapida a produselor alimentare. Doar in aceste conditii se pastreaza texturile, gustul si aspectul alimentelor gatite sau crude, in acelasi timp se garanteaza faptul ca bacteriile nu au nici o sansa de a se dezvolta, obtinand alimente gustoase, sanatoase si sigure.

*Pretul NU include TVA !

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Abatitor profesional Asskühl”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.